CONSULTANT Vedische Astrologie

DUC Educational Centre is voor alle opleidingen, cursussen & trainingen en afstandsonderwijs-programma's (bij-/nascholingen) opgenomen in het SNRO-Register als 'HBO conform Systeem Geaccrediteerd Opleidingsinstituut'. Registratienummer SNRO SA 20.05.30.42130.03

'Vanaf 1 februari 2021 wordt het DUC-inschrijfformulier doorgestuurd naar ons geaffilieerde onderwijsinstituut Blue Star Academie (www.bluestaracademie.nl). Bevestiging en facturering van deze aanmelding wordt verzorgd door onze tutor Ass. Professor Narada Kush (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Via Narada Kush ontvangt u nadere informatie over de begeleiding van de opleiding.

Inleiding

Het doel van de opleiding Consultant Vedische Astrologie is om inzicht te verkrijgen in de diepere betekenis van ons bestaan aan de hand van de Vedische Astrologie. Ze is de wiskunde van de natuur en een volledige wetenschap van de tijdsplanning van het leven. Haar doel is om als levensagenda, wegwijzer en spirituele gids inzicht te geven in wie we zijn en wat onze specifieke rol en missie is in dit leven. Maar ze kan niet uit een boek worden geleerd.

Doelgroep

Als je overweegt in de toekomst deze tak van de Vedische wijsheid zelf te beoefenen, is het volgen van de Opleiding Consultant Vedische Astrologie de aangewezen weg. De Vedische astrologie heeft zich ontwikkeld uit een oude traditie van wijsheid en is altijd in haar zuiverheid en compleetheid bewaard gebleven.Ze is het ideale instrument om mensen spiritueel te begeleiden, hun bestemming te helpen formuleren en verder te adviseren op hun levenspad.

Leerdoelen
In de Basisopleiding ligt de nadruk op het stap voor stap leren interpreteren van de Vedische horoscoop en wordt geoefend in het geven van (proef)consulten. Thema's die aan de orde komen zijn onder meer: het doel van de Vedische astrologie, de betekenissen van huizen, planeten en tekens van de dierenriem, de natuurlijke aard en kwaliteiten van de planeten, de huizen en de tekens, de eigenschappen van de ascendant, Vedische geboortekaart en bijkaarten, de huisheren, conjuncties en aspecten, levensperioden, jaarhoroscoop, gezondheidsleer en astrologische remedies.

Na inschrijving wordt per mail een uitgebreide Studiehandleiding (pdf) toegezonden.

De Opleiding Vedische Astrologie bestaat uit 22 modules. De leerstof wordt elke keer per module heel systematisch aangeboden en uitgelegd. Na het uitwerken van de vragen en opdrachten door de student, en bespreking hiervan, wordt een nieuwe stap gezet. Het uitgebreide handboek van Narada Kush ‘Vedische Astrologie & Tijdsplanning’ (ISBN 978-90-76389-09-7) dient als belangrijkste ondersteuning van de Opleiding.

Elke module levert een aantal studiepunten op.

Het studieprogramma is geïndividualiseerd (d.w.z. dat eigen inbreng mogelijk is) en wordt gevolgd via afstandsonderwijs, zoals geformuleerd door DUC Educational Centre.

Het studieprogramma kan op ieder moment worden aangevangen.

De voorwaarde om een scriptie van 40 pagina’s te schrijven is vervallen!

Studiepunten: Voor de 1 1/2 jarige Opleiding worden voor het met succes bestuderen van de stof en het beantwoorden van de vragen voor elke module 50 sbu  toegekend.
Totaal 22 modules x 50 sbu = 1100 sbu = 39,29 ects. DUC Educational Centre verleent een DUC-Masterdiploma CVA (SNRO/HBO-Conform) na succesvolle afronding van de opleiding (22 modules).

Docent /Tutor: Kush Visser MA Law, (Ass) Professor en Fellow van DUC Educational Centre, die zich al meer dan 25 jaar heeft verdiept in de verschillende onderdelen van de Vedische wijsheid. Hij geniet in Nederland en in een aantal andere landen bekendheid als leraar, auteur en consultant op dit terrein.

Supervisor: Assoc. Prof. Will Dubbeling MA, PhD.

Kosten
Euro 2100,= voor de gehele opleiding, incl. begeleiding, DUC-diploma; excl. studieboeken. Betaling in 4 termijnen mogelijk.

 

 

 

Prijs € 2.100,00
Deel dit evenement